Systers födelsedag.....

Systeryster fyllde 27+;) i onsdags och vi överraskade henne med tårta. Hon blev förvånad och glad! Nu mår hon bra och får komma hem över helgen!
Mitt nya jobb är...skitkul!! Jag är så glad över att jag fått det.
Yngsta dottern har åkt till äldsta dottern för att stanna över helgen.
Maken och jag ska vara ensamma!!
Tiden räcker inte till!!!

Hinner inte med så mkt skrivande! Systers värden är iaf på väg uppåt. Hon har haft det väldigt tufft en veckas tid med kräkningar och sår i mun och hals. Hon sa häromdagen att nu visste hon att det var mina stamceller hon fått för hon bara sov och sov!!!  Jag gillar att sova!

På jobbet går det bra, jag kommer in i det mer och mer och jag trivs mkt bra. Idag har jag varit med på mitt första stödteamsmöte.

Per har fått hem sin mc. Nu går den som den ska. Maken är glad som en speleman!

I april åker vi till Argentina! En av våra vänner har blivit svensk ambassadör där och har nu bjudit dit oss. Spännande värre!

Dagen......

Tisdag kväll åkte jag till Lund för att nanna över på patienthotellet. Verkligen en fin service! Jag hade då tagit sprutor morgon och kväll i 3 dagar. Det var faktiskt inte  så farligt att ge sig sjålv sprutor. Det var bara första gången den skulle in i magen som jag var lite skakig men sen var det inga problem.

Onsdag morgon gick jag till heamatologmottagningen där de första tog prover för att se om jag hade många stamceller i blodet. Jag sov en timme sen fick jag besked:där var jättemånga!

In till blodavdelningen där jag fick klä mig i fin sjukhusrock.
Sen ner i bingen för att kopplas med 2 slangar: en i vardera armveck. Det gjorde lite ont men men...

Titta inte Fanny!!!!!!
Mitt blod passerade denna maskin 15 ggr!!! Helt otroligt!Jag fick lite reaktioner på koaguleringsläkemedelet men efter ett tag kom de på  hur de skulle ge kalcium  så jag slapp dessa reaktioner..som inte var så kul!!!!

6 timmar låg jag så här..fick bli matad och kissa på bäcken! Tjejerna och läkarna var helt otroliga! Systeryster var och hälsade på mej en sväng.

Min syster fick sen mina stamceller i torsdags. Nu är det bara att vänta på hur hennes kropp ställer sig till det hela.

Älskar dej syster!!
RSS 2.0