Nytt jobb och systeryster.....

Oj oj..vilka häftiga veckor! Jag fick 50 % på högstadiet och 30% på gymnasiets iv/ivik program. Jag trivs redan kanon. Härlig personal coh härliga elever! En underbar "chefs" syv som verkligen vet vad hon gör och så en annan kul grej...min syv kursare Julia har fått vikariat där!

Storasyster har nu åkt till Lund för att börja sin hästkur..jag har tagit första sprutan idag och på onsdag är det stamcellsskörd som gäller!! Sen blir allt bra!!

Nytt jobb!!!

Jag trodde verkligen inte att det skulle gå så snabbt!  Jag har fått jobb som syv i Simrishamn. På grundskola och kanske gymnasiet. Vet mer imorgon när jag börjar.. Jag har jobbat inom psykiatri och LSS i 30 år så det är lite ångestfyllt aatt börja med något helt nytt....men fasen så spännande!!!

Jag var på intervju i onsdags och den var upplagd på ett fenomenalt sätt: Först pratade jag med syvarna..sen fick jag gå till ett annat rum och prata med arbetsledarna..sen var det facket och sist...som jag blev mest imponerad av: elever! En timme efter att jag kommit hem ringde de och erbjöd mej jobb! Hurra..fast även hjääälp!!!

RSS 2.0