Resumé

Julafton firades i Staffanstorp hos Pers ror med fru och 2 mindre barn. Det var trevligt och skönt att bara ta det lugnt. När man själv har gäster så springer man ju hit och dit hela tiden.

Juldagen kom min famij hit: storasyster med son, lilla syster med 2 söner och vår mamma. Pers föräldrar var oxå här. Många skratt och den ena sysersonen spelade piano. Han är verkigen duktig!

Idag är det soffa, rester ooch filmtajm: Coraline som Elin fick i julklapp.
Det har varit en bra julhelg.. Hoppas ni haft det bra!!

 Selma tittar ut över världen!

 

 


Bio, gran och annat...

Alla flickorna hemma och det är så det ska va!! Idag har vi hämtat gran, åkt pulka och ikväll har vi sett Avatar i 3D och det var en häftig upplevelse. Jag tyckte det var en underbar film. Den höll på i 2 timmar och 45 minuter och det var alldeles för kort!
Igår var jag ute och red i snön. Min lilla pålle var enormt pigg och jag fick jobba hårt för att hålla honom. Jag frös inte ska jag säga!

Imorgon blir det shopping i Ystad tillsammans med döttrarna. Per ska iväg på något mindre trevligt: begravning. En gammal arbetskamrat och teater kollega.

Nu är det glögg!!

Massa trevligt....

Igår kväll var vi på middag hos grannarna. Det är så bra att kunna gå dit och hem! Vi pulsade genom snön över ängen. Kvällen var oerhört trevlig. Vi har så kul och jag undrar varför man inte umgås mer?
När jag rullade upp gardinen i morse blev jag förvånad över alla snö som kommit under natten.Idag kom vår gosse. Eftermiddagen har tillbringats i snöbackarna med pulka. Det var så längesedan jag åkte pulka och det var så himla roligt!

Selma tycker att det vita är störtkul..Imorgon kväll kommer de äldsta döttrarna hem!!! Hurra! Då ska här kläs gran och göras julgodis och annat.

Oh se det snöar..

 Snön ligger vit på taken.......endast tomten är naken!!

  Igår var jag och storasyster hos pappa och städade. Vi dammsög och torkade golv. Han fick även en cd hylla till alla skivor som legat lite huller om buller. Han gillar skarpt att lyssna på musiken i hörlurar.  När vi var färdiga körde vi och köpte julgran till syrran. Mmm vad den luktade gott.. Under tiden vi var där så började det snöa. Världens julkänsla uppstod.

Jag har mått toppen toppen nu i över två veckor..underbart!

Hallå där...

Hur klok och glömsk är jag!!!!  Vi klarade uppsatsen och det glömmer jag att skriva...inte många hemma här inte..men jag tar iaf tabletter för det!!;)

Det var mysigt att vara tillbaka på Bollerup, har mycket att göra denna praktik men det ska nog gå. På  onsdag ska jag in till Malmö för att göra en grej jag missade när jag var sjuk.

Snart jul!!!

Äntligen...

Hög, kall luft, gnistrande regnpussar och lite snö. Så ska det se ut.
Har haft stalltjänst i helgen, mockat matat, vattnat och longerat.Eftermiddagen har spenderats hos Ungarnas Farmor och farfar. Det blev kaffe och nybakade mandelmusslor, mums.
Imorgon börjar praktiken på Bollerup. Det ser jag framemot..

Tisdag kväll tack!

Imorgon är det dags för uppsatspresentationen...hjälp! Jag längtar tills imorgon kväll, då ska vi äta middag hos Ulrika med familj. Ett och annat glas vin åker nog ner! Antingen för att fira eller trösta oss!! Stackars Ulrika som fått stå ut med mej den här tiden!:)

Har longerat pållen i em. Han var väldigt pigg! Galopperade runt ett bra tag innan vi fick kontakt med varandra! Här kommer en bild på honom i sitt nya fina täcke..


Idag är jag liten som ena tesked.....

Har läst uppstsen jag och Ulrika ska opponera på och den är så himla bra. Helt plötsligt tycker jag att våran är blaj...Inte  för att jag tycker vi gjort ett dåligt jobb, för det har vi inte, men jag inser nu att handledaren är otroligt viktig.. men vi har faktiskt gjort som han sa att vi skulle! Det är väl så när man ligger på målsnöret..

Blir vi inte  godkända så får vi väl jobba lite till.. Jag tror att min osäkerhet kan härledas till ett dystert besked som en nära vän och släkting fick häromdagen..


RSS 2.0