Läskigt!!

Vi har hundpensionat och idag skulle det komma ett par och hämta sina hundar. Vovvarna har varit hos oss rätt länge, De ville betala via faktura men vi vill ha kontant betalning efter ha blivit lurade ett par gånger. På kontraktet står det oxå att vi ska ha kontanta pengar. Oj så förbannad han blev, han tom hotade maken så jag gick in och ringde polisen. Frun försökte dock lugna sin uppretade man och började gråta. Det lugnade mannen så vi kunde prata normalt och det blev bra till slut men fy så läbbigt!

Vad har hänt annars då? Jo i helgen var vår kille här och vi bowlade.  Jag slog en strike och en spärr! Träningsvärk fick jag på köpet! Grabben är skitduktig, eget klot och egna skor, proffsigt värre. Igår var det redovisning på sökande perspektivet. Det gick bra fast jag nästan blev ovän med läraren! Inte riktigt min favorit.. Men vilka underbara kursare jag har!! Ni äger!!!

Änglar..visst finns de!!

De ringde från jobbet idag och ville att jag skulle komma och fika. Väl där och sittandes vid kaffebordet kommer de med en blombukett!! Men varför..frågar jag? För att vi tycker så mycket om dej, säger de! Vad glad jag blev, nästan lite rörd! Det känns himla gott att folk bryr sig. Den 8 juni ska jag börja jobba igen, bara över sommaren men ändå, Ska bli kul.

Igår körde jag min pappa till sjukhuset för efter kontroll. Vi satt i väntrummet och pratade, så härligt att kunna prata med min pappa på ett naturligt sätt. Efteråt fikade vi i cafeterian. Sen hämtade vi Marianne, min storasyster, för att handla tillsammans. På kvällen blev det mat tillsammans med systrarna. Vi planerade vad vi ska hitta på om 14 dagar när två kusiner från Bohuslän kommer ner för en helgvisit. Jag gav mina systrar varsitt litet smycke i formen av en ängel. De var ju mina skyddsänglar när jag var sjuk!

Pappas prover var bra förresten!!

Helgen

Jag var inne i skolan i fredags för att göra restuppgifter sen i höstas. Blev godkänd tack och lov!
Grabben som vi ska vara stödfamilj åt, sov hos oss fredag till lördag. Allt gick bra, det är en go kille. Väluppfostrad och snäll. Idag , söndag, har vi haft "kalas" för döttrarna. Hela tjocka släkten. Kul.

Pappa var oxå med och jag är så himla stolt över honom. Han har inte druckit eller tagit en massa piller sen han kommit hem från sjukhuset! Jag har ALDRIG haft en pappa som inte dricker så detta är helt otroligt. Han är helt annorlunda, man kan prata vettigt med honom och han springer nästan fram. Jag kan ringa till honom och prata ordentligt. Det känns så himla skönt. Bättre sent än aldrig.

Hektiskt

Långredagen firades på Bröddarpsholm utanför Svedala. Makens kusin har, tillsammans med sin fru Anett, köpt detta ställe. Anett har cavalier uppfödning och hunddagis, vi har gjort många utställningar osäkra tillsammans. De bedriver oxå catering samt fixar fester i sina lokaler. Denna kväll var det inflyttningsfest och vi var väl runt 40 festglada gäster. Vi bjöds på småplock middag och kaffe med kaka, samt dryck i alla de former. Anett och Peter tillhör inte de snålas förening!  Deras söner  Dennis och Robin drog också sina strån till stacken:Dennis är kock och en duktig sådan. Kvällen, och natten var fylld med dans  och glada skratt. De sista gästerna gick runt två och därefter hjälpte jag och Per till att plocka lite. Vi åt nattmackor och hade allmänt trevligt.  Kom i säng runt halv fyra. Vi nannade över och på morgonen, eller förmiddagen, åt vi frukost tillsammans i deras stora uterum. Två gäster till från Stockholm sov oxå över; Carl-Mikael och Leif. De hade köpt vovve av anett och passade på att besöka dem.

Påskafton firades hos Jan-Inga och Anna-Lena. Vänner i byn. Det var lekar och äggrullnig som förresten jag vann!!
Det blev sent där med, halv två körde vi hem. Ja jag körde faktiskt. Räckte med en dryckeskväll tyckte jag.

Jag har kunnat koppla av och ha roligt fanns en och annan mörk tanke smugit sej på ibland men det har överlag gått bra. Det är jag glad över. Vi behövde verkligen festa loss ordentligt. Positivt efter min operation är bla. att jag inte blir så trött. Orkar nu vara med och festa utan att sova ett par timmar

Brumbrum (mitt vrålåk)


Åkte med maken på motorcyckeln ikväll. Mysigt. Får väl iväg och hämta min snart och öva. Körde tre ggr i fjor. Vill gärna att det ska kännas kul och underbart.

Däsan rinner..

Typiskt..skulle jobba hela veckan och så drabbas jag av feber och förkylning! Så isf pengar blir det näsdukar och hostmedicin! Elin har varit hemma en natt för att hennes vovve skulle till tandläkaren. Fanny är i Götet och Allis ligger hos en kompis. Per är iväg och tränar och ska sen på ett möte..alltså är jag ensam hela eftermiddagen och kvällen. Lite skrämmande men klarar jag det är det bra. Har ju haft lite svårt att vara själv efter att jag blev sjuk. Nu har jag värmt mej en kopp varm choklad och hällt i lite kahlua, för förkylningens skull naturligtvis!!;) Liggläge i soffan och en inspelad Beckfilm.

Darr och skrammel

I måndags var det då dags att gå till skolan igen. Efterlängtat men nervöst. Stressen på morgonen satte igång en liten reaktion i kroppen men jag lyckades stävja det. Fy vad jag blev nervös. Det var underbart att träffa alla studiekamraterna igen och av mottagandet jag fick kändes det att jag varit saknad.

I söndags hade Fanny och hennes klasskamrat vernissage på Ystads konstmuseum. Så himla duktiga de har varit. Fotona var så djupa och känsliga. Jag är så otroligt stolt över barnen. Elin för att hon orkar studera ett tufft språk, Fanny för hennes fina foton och Allis för att hon lyckats ta ett tufft men nödvändigt beslut. Ja det är naturligtvis bara en liten del av allt jag är stolt över när det gäller dem. Maken beundrar jag bla för att han orkar ta sej igenom varje dag med smärta i hela kroppen!

RSS 2.0