Rättvisa...?

Idag känner jag mej sorgsen..varför ska hon ,som är en genomgod människa, få stå ut med detta? Har hon inte haft nog med elände?! Var finns rättvisan i detta..jag fattar ingenting..det är som att ha hamnat i en mardröm!

Rutten vecka,.....

En av mina älskade systrar har blivit allvarligt sjuk. Hon ska nu tillbringa en lång tid på Lunds sjukhus. Men vi hoppas och tror att allt går bra såklart...Nu avlöser vi varandra med att hålla henne sällskap.


Yes

En bra dag. Har haft 2 gruppvägledningar tillsammans med Ulrika. Det kändes bra och kul.
När jag kom hem hade jag fått ny tvättmaskin och ny torktumlare. Imorgon är det skola sen ska jag bara va resten av veckan. Ut på fredag och ut på lördagen.

Tentaspöke eller....

Bloggtorka? Icke..bara fullt upp..

Jag har ju gått en kurs bredvid den andre..en som jag missade i fjor när jag var  sjuk. Ifredags var det tenta och om jag klarade denna tenta så hade jag tagit igen allt jag skulle. Jag har pluggat som en idiot för denna tenta som handlar om ekoonomi och vad händer tenta dagen..jo..mår som en skit men tar för givet att jag är nervös..åker till skolan..fast jag mådde så dåligt så jag bad en klasskamrat hämta mej..får bryta och åka hem..maginluensa..bläää..... Tack Ulrika för hämtning och lämning och tack Elin för du snabbt kom till undsättning.
Jaja...omtenta i april..
Guuuud vad jag längtar tills jag slutar!!!!


Hej en stund...och sen hej då...

Fullt upp med plugg så förlåt att jag inte hinner med blogg!
Pappa har flyttat in i sin lägenhet som nu är handikappanpassad, och så har han ett larm på armen. Det känns bra.
Usch det står still i huvet, men jag mår rätt bra trots stressen. Knappt 3 månader kvar!!!
Såg Alice i Underlandet igår, i 3D. Den var verkligen bra..rekommenderas!!

RSS 2.0