I love soffan.

Idag har jag kämpat mig till stallet för att mocka och sedan har jag kämpat mig till Tomelilla för att hålla maken sällskap vid storhandlandet. När vi kom hem så blev det soffan och täcke. Inte många knop görs mer ikväll.


Snörvel....

Förkyld och allmänt kass. Inte roligt. vi som ska ha gäster på nyårsafton. Är det någon som har ett bra botatips?
Maken och yngsta dottern var i Malmö och shoppade idag. Jag fick vackert stanna hemma. Blä.. Jag brukar i och för sig inte hitta något ändå när jag har bestämt mig för att handla.

Har nu semester fram till den 3 januari. Det är inte klokt, det är snart 2011!


Snön faller....

Igår var jag på personalfest med nya jobbgänget. Först hade vi lite yoga övninger, sen blev det middag och jaccuci (hur stavas det?) på Kiviks hotell. Vi tom snöbadade! Det var kallt men skönt sedan att krypa ner i varma vattnet.

Ikväll har vi haft grannar på middag och apelsin och nejlike pyssel. Mycket trevligt.

Imorgon ska det hämtas gran och badas Älg. Får låna gamla mjölkrummet av grannarna. Det blir spånnande..eller inte! Med Älgen alltså!

Kallt....

Har tagit hand om stallet hela helgen. Det är mysigt att mocka, faktiskt, på sätt och vis. Eller, nä nu pratar vi inte mer om det.
Igår var vi hos Pers bror och firade hans födelsedag. Det var himla trevligt.
Idag har jag hunnit med dammsugning, stall, hundar, tvätt och lite annat. En av våra snälla grannar har skottat upp vägen för oss.
Imorgon är det jobb och luciafirande. Jag har en massa samtal att klara av. Vill bli färdig denna veckan men då får jag allt spurta!
Skärpning!

Jag är inte här och bloggar  så mycket kan man väl säga. Det är mycket nu som man säger. Individuella samtal med runt...90 elever. Det blir några om dagen! Jag trivs så in i bomben på nya jobbet.
Storasyster mår bra, pappsen mår bra men hans bror dog häromdagen. Sorgligt.

Hmm jag lovar att snart återkomma!RSS 2.0