29 september....

Stillsamma tankar på en vän...


Busy busy.....

Har haft ett par underbara dagar, med mc körning, ridning, blivit klar med projektplan,är kallad till information för ett jobb jag sökt, fått ok med en praktikplacering,  klarat dotterflytt ganska bra (dessa dagar iaf!) varit på kul fest, styrketränat, syster födelsedagsfest och imorgon åker jag och systrarna till Bohuslän för att hälsa på släkten. En systerdotter följer oxå med. Detta gör vi i September varje år. Det ska bli härligt!

Älskade Bohuslän!
Mammas förädrahem...Gläborg, Bohuslän

Bort med mörkret...

Idag har det varit en helt underbar dag! Det är så ljuvligt skönt när det mörka håller sig borta helt och hållet.
Morgonen började med en ridtur i det vackra vädret. Min älskade häst var så otroligt pigg och det var mest galopp för hela slanten.

Efter det tog vi en sväng med motorcyklarna, jag och maken. Det blir roligare och roligare. Vi körde till lillasyster i Järrestad och hälsade på.

Pappa ringde och pratade bort en stund och det hände aldrig förr. Jag har sagt det innan men jag säger det igen:det är så himla skönt att ha en nykter pappa..det är aldrig försent.Ha en underbar kväll alla!


U-sväng....

Efter lite ändringar i schemat blev det en bra dag trots att det inte blev som jag trodde. Var på seminarium i skolan, det gick bra tror jag. Sen åkte jag med Ulrika till en föreläsning med Mia Törnblom. (Tack Ulrika för den biljetten!) Vägen dit blev ganska rolig. Ulrikas gps tyckte att vi skulle göra en massa u-svängar mitt i Malmö i rusningstrafik!

Jag förstår dock inte varför min chaufför hade gps för hon körde ändå dit hon själv ville...Du e härlig ulrika!!

Min telefon är på lagning så jag kan inte fota. Det är lite trist att inte kunna lägga in bilder.

Nu ska jag.....

Börjat styrketräna idag..nu ska jag skärpa mej med träningen och jag ska försöka komma igång med ridningen.
Man blir ju faktiskt mycket piggare av att hålla kroppen igång men undanflykter och bortförklaringar förökar sig ständigt!

Imorgon skall jag hälsa på en väninna som sitter hemma med nyopererad hand.

Ha en go kväll!!!

Och de e måndag....

En fruktsam dag när det gäller plugg...helt plötsligt var jag och Ulrika i stort sätt färdiga..utan att vi riktigt förstod hur det gick till!!

De äldsta tjejerna åkte till sina respektive hem i eftermiddag, saknar dem alltid.
Jag och den yngsta tog en promenad i skymningen, det var skönt.


Höst eller...

Idag har det varit en riktig höstdag. Kallt och ruggiigt. Fast jag gillar det..är en höst människa. Den höga kalla luften, de vackra färgerna och mysfaktor ett:tända i den öppna spisen.


Tiden går fort....

De närmsta 2 veckorna blir det till att analysera ett redan färdigt examensarbete och att skriva en projektplan inför det egna. Efter det är det dags att börja med det egna examensarbetet..hjälp vad tiden går fort! Jag har förresten ordnat mej en helt underbar  plats inför nästa praktik, hela fem veckor ska jag vara där. Berättar mer om det en annan gång.

Alla döttrarna ska tillbringa fredag till lördag hemma hos Elin i Malmö, förhoppningsvis kommer de hit allihopa imorgon så vi kan ha en mysig familjelördagkväll!!!


Mums...

Känner mig lite förkyld så jag har just gjort mig en mugg varm choklad och hällt lite rom i. Det måste väl vara nyttigt..Eller?

Oh vad äckligt......

Ni som läser min blogg vet vid det här laget att jag hatar möss. Nu är det så att i början på varje höst, som det är nu vare sig vi vill eller inte, så lyckas en och annan mus ta sig in i vårt ventilationssystem. Sen trillar de ner på golvet men förblir innestängda bakom galler. Vi har två såna system och häromdagen började det  lukta musdöd i sovrummet, obs..avböjer mej från roliga kommentarer om dettaJ, och i tv rummet. Då vet vi i vilket av systemet den ligger.

Ikväll bestämde jag mej för att ta bort den och jag lovar..det är inte kul. Utrustad med vantar, två påsar trädda utanpå vantar, ficklampa och en 15-årig dotter som fick verka uppeppande, skred jag till verket. Under ropen, oh va äckligt oh va äckligt, dessa äckelljud var från mej inte från 15åringen! fick jag ut den döda musen. Efter ett par dagars död är den inte mysig att ta i, inte ens med påsar och vantar, jag lovar!!!


Tjabba...

Nu har jag börjat skolan igen, det är härligt att träffa alla igen. Examensarbetet ska bestämmas och det är inte lätt! Vi har ett par saker på gång och imorgon måste vi bestämma oss.

Igår hade svärmor 75-års fest. Det var verkligen trevliigt.
Kvällen avslutades med Bäckavallen fest.

Jäklar anamma...

Nä minsann...nu ska jag inte lägga mer energi på något jag ändå inte kan göra något åt!!!!
Nu sticker jag till badhuset för att simma....

RSS 2.0