Me like:)

Nu är hela familjen samlad, och det är så himla mysigt! Igår blev det marknaden i Tomelilla och sen lagade vi middag tillsammans. Jag tycker de kan bohär alltid!! 

Idag ska jag jobba med examensarbetet lite. Sen blir det simning i em och ytterligare en alla hemma kväll med middag och idol.

Jag mår bra!!

Älskade Fredrik.....

Du skulle bli 29 år idag...saknar dej så innerligt!!


Jisses vad jag mår bra idag!!!!!

Igår var jag i Lund för att prata om våra examens intervjuer. Personalen på Vägledningscentrum var så himla underbara. De ska göra allt för att hjälpa oss!

Sen var jag hos min syster som blivit opererad. Hon har något som heter Trigeminus neu..nånting. Det är en nerv i kinden som bråkar. Hon har haft det i flera år och när det är som värst så kan honinte prata eller äta utan får ligga inne med dropp. Hon har fått starka medeciner för detta. Nu har hon då blivit opererad. Man går in med en liten luftkudde under nerven och spränger den..tror jag.  Allt har gått bra och vi är så glada för hennes skull.Imorse var jag hos pållarna och gav dem hö. Min lille Pilten som jag själv fött upp och sedan sålde som 6 månaders föl. Efter 1 1/2 år lyckades jag hitta honom igen. Då var han såld en gång till. Men jag fick köpa honom och det är jag evigt tacksam för!Imorgon ska vi iväg och tävla med Selma. Det ska bli spännande! Har varit ute en stund nu och övat..Verkar det förvirrat...?

Nu har vi fått tag på intervju offer och
jag hade en vecka på mej att bli vaccinerad...så jag behövde inte få nervsammanbrott!

Yngsta dottern har åkt till mellandottern i Göteborg för att umgås.
Imorgon ska min syster bli opererad.

Jag har ont i foten..ja det var dagens nyheter!

Gnällfisen....

Vilken dag! Jag har verkligen försökt få tag på folk som vi önskar ska vara med i vårt examens arbete  men det är ju totalt hopplöst!! "Personen ni söker är på tjänste möte. Återkommer klockan 13.00" När jag sen ringer 13.05 så låter det: "Personen ni söker är på tjänste ärende, återkmmer imorgon kl 10.00" Så har det varit på alla ställen jag ringt de senaste dagarna! Jag vill verkligen prata med dem men det verkar hopplöst så jag får väl skicka mejl istället..pust..

Sen skitar hundarna ner så enormt nu när det är fuktigt ute..och jag som älskar att dammsuga..not! Jag fick reda på idag att mina arbetskamrater blivit vaccinerade...igår!! Hur känner jag mej?..typ osynlig.

Usch vad jag är gnällig..

Fredagen...

75-års kalaset var lyckat och "offret" var nöjd över presenter och sällskap.
Lilla syrran hade kommit  hem från sin utlandsemester och hade köpt fina stenkors till sina systrar.
Mitt ser ut så här:Hipp hurra....

Min pappa fyller 75 idag. Det firas hemma hos storasyster med smörgåstårta. Det blir säkert en smörgåstårta utan fett och kolhydrater så att jag kan äta tills jag svimmar...eller..:)

Dagen har tre måsten:ordna intervjuer för vårt examensarbete, skriva bakgrund till arbetet och att STÄDA...det sistnämnda leasar jag gärna ut! Jag hatar verkligen att städa..det finns så mkt annat som är roligare. Med en dotter som är kvalsterallergiker och huset fullt med hundar, får man faktiskt städa nån gång då och då...

Önskar att det fanns en trollstav som jag bara behövt vifta med lite så skulle städningen vara färdig!! Ikea kanske:)

Ha en underbar fredag!!


Växjö...

En härlig helg med hundfolk i Växjö. Nya kunskaper och nya vänner. Jag har träningsvärk efter allt skrattande!

Just nu har jag blogg torka...

Yes..

Fick en ny telefon..den förra var väl inte lönt att laga.. Nu kan jag börja fota igen.
  Helgen har spenderats med systrar och systerdotter i Bohuslän. Vi träffade 4 kusiner och av dem var det två som jag aldrig pratat med innan. Det var verkligen jättetrevligt!

Nu är det dags att börja med examens arbetet! Kan inte fatta att jag gått två år redan!

Imorgon blir det Malmö en sväng på fm. Sen bär det iväg till Växjö på uppfödar utbildning med Cavalier klubben.

RSS 2.0