Dittan och dattan...

Gick upp lite över sju för att köra Allis till bussen. Sen blev det en lugn fika stund med tidningen. Förmiddagen har ägnats åt städning och julpyntning i hundpensionatet. Vovvarna ska ju oxå ha julkänsla..fast det är nog mattar och hussar som bryr sig mest! Ett par timmar i em ska spenderas med min pappa.

Nu är farstukvisten pyntad

Lussekattor bakats av Allis och Per.


Snart advent....Me like

Det var ett tag sedan.. Tiden går. Var i Malmö och visade vår uppsats för handledaren. Nervöst. Tänk om han skulle dissa allt! Men det gjorde han inte...det var ok..bara lite justeringar..skönt. Sen åkte jag och Ulrika till Ikea för att fira. Jag vill vara handla alla julsaker jag ser!!

När jag körde hemåt passade jag på att stanna till på vårdcentralen och bli vaccinerad. Har inte känt av den ännu. 
Fredags kvällen ägnades åt födelsedags firande hos lillasyster. Hon och mamma firade ihop.
Idag har vi putsat fönster och adventspyntat. Kanske lite tidigt men nästa helg är knöfull.
Elin har varit hemma och idag tog hon en ridtur på en MYCKET pigg Pilten!

FÖREEFTER


Banne mej....

Det blir mkt uppsats nu och mindre blogg. Kan inte hjälpas. Har varit hos Ulrika idag och vi kom allt en bit på väg.

Saknar mina tjejer som flyttat hemifrån. Tur en är hemma ännu.
Längtar efter julen och hoppas att den ska bli bra i år. Förra var ju inte så kul för oss..jag började bli dålig då. Fy.. Men denna ska bli bra..banne mej..

Aj aj....

Fortsatt examensarbete hemma hos Ulrika. Till lunch blev det sommarvarning..matjesill med potatis och gräddfil..mums.

Maken lyckades bli biten i ansiktet av en inackorderingshund idag. Det tog inte rent för illa, tack och lov, men det blev en stelkarampsspruta. Han kommer nog att bli färgglad i ansiktet om några dagar!
Nu e de fredag!!!

En bra dag.....

Idag har jag jobbat på daglig verksamhet. Vi åkte till Vantalängan, äntligen har jag varit där, tände brasa och lagade mat. Kallt men mysigt. Det gäller att ha kläder efter väder. Sen gick jag och Allis en sväng på boan. Jag är så himla amivalent!! Vill ha allt julpynt för det är så svårt att välja.

När jag kom hem åt jag middag som maken fixat. Stack upp en sväng till hästen och provade det nya täcket som passade utmärkt. Det är något speciellt att stå och lyssna på pållarnas tuggande. 

Nu har jag och Allis värmt oss lite varm choklad och myser vid brasan och tv:n

Lookalike...

Tog kort på pappa häromdagen...ser ni vem han liknar??


Bohuslän oktober-09

Haft en härlig helg i Bohuslän. Tur att man har släkt och vänner som kan ställa upp när man nån gång får för sig att ta semester! Min underbara morbror Tage och hans fru Gullan är goa som vanligt. Det är härligt att komma upp till "barndomshemmet". Träffade ett gäng kusiner och hälsade på en morbror som bor på hem.
Naturen är oslagbar.Vi var även på Havets hus i Lysekil. Där kan man se, på verkligt nära håll, hur västkustens hav och dess invånare ser ut.


RSS 2.0