Död och upphängd...

Då sitter jag här alldeles ensam (ja förutom 10 hundar då härinne och 8 ute) och tar en kopp kaffe i uterummet. Maken och äldsta dottern har åkt till Tyskland för att fylla på förrådet och då menar jag inte med mat! Allis är hos kompis i Ystad och Fanny är i Göteborg. Jag tog ledigt idag bara för att få vara själv! Jag älskar det nämligen. Är en stor ensamhets älskare. Dock är det bara skönt att vara ensam när jag inte är det i vanliga fall. Förstår ni hur jag menar?

Rennee och Rickard och deras lilla tjej var just här och sa hej då pch lämnade nyckeln. De ska åka hem till Stockholm nu.

I tisdags var vi och såg Unplugged med Malin Nilsson på Skillinge teater. Det var en underbar upplevelse! Vi skrattade, ohade och ahaade i tre timmar! Malin uppträder med stor kunnighet och människokännedom. Vi ska absolut dit nästa år igen!


Vårt gamla kylskåp la av häromdagen. Dåliga grejor som inte håller mer än 20 år;) På baksida hängde en intorkad mus! Äckligt!!!  Visserligen är en död mus en bra mus!


Kommentarer
Postat av: Anett

Nice=)

2009-07-09 @ 10:20:35
URL: http://www.peachpassions.just.nu
Postat av: Anett

Med musen alltså hi hi...

2009-07-09 @ 10:21:21
URL: http://www.peachpassions.just.nu
Postat av: Din minsta dotter

Fy för vad äckligt!

2009-07-09 @ 12:48:32
URL: http://xxraawrxx.blogg.se/
Postat av: Carro

Hahahaha så du la upp bilden på den haha! Min första tanke var åhh vilken söt lite mus. Men nu när jag tittar igen var den inte lika söt, mest intorkad!

2009-07-21 @ 14:45:59
URL: http://wentzel.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0