Vad är vänskap?

Ja, vet ni? Jag vet inte längre....Mina onda aningar stämde! Blir troligtvis ett uppehåll i bloggandet.. Kommer tillbaka när jag orkar..

Onda aningar..

För en tid sedan hade jag onda aningar över en speciell situation..de visade sig stämma tyvärr..nu  har jag nya...ska dessa oxå stämma?? Hoppas inte..

Kanon kul sa Monica....

Trots alla år i Tomelilla kommun har jag aldrig varit i Vantalängan och eftersom det var min näst sista dag på jobbet bestämde vi oss för att åka dit hela gänget.. Det är ett företag att packa allt och att få rullstolar att stå säkert i bussen men vi fixar det. Väl framme vid Vantalängan blir vi besvikna; fullt med folk! Vi diskuterad lite och kom fram till att vi skulle prova ett annat ställe. Kruxet var bara att vi behövde en grill! Men vi är inte tappade bakom några vagnar och lyckades till sist hitta ett ställe med både grill och sittplatser..inte ens en geting var där. De kanske inte vågade.....Vi hade hur trevligt som helst. Vi förstod dock inte vad man hade alla måltavlorna till.....;)


Onsdag

Jag har inte riktigt tid att skriva, det är så mycket annat som ska hinnas med.
Mellan dottern flyttar imorgon! Usch..det känns..det är andra dottern på ett år som flyttar. Jag vet att så ska det vara men ändå...aj..det gör ont.

Kvällen har spenderats hos systern ihop med två döttrar och min pappa. Mysigt som vanligt! Jag är så stolt över honom. fortfarande ingen alkohol eller starka tabletter.

2 dagar kvar att jobba..sen på tisdag är det skola igen. Det ska bli kul. Om jag bara hade kommit på vad jag ska skriva om i mitt examensarbete.

Party...

Oj oj oj.....det var fest på Bäckavallen igår, jisses vilket tryck! Jag har inte haft så roligt på länge. Okey, det blev kanske lite för mycket av ölen men skit idet. Jag kände mej så glad och frisk. Mycket folk och Whendays som spelade kan konsten att hålla igång.  Idag är det lite slött men vi har faktiskt varit och tittat på mc kortegen Sjöbo-Spjutstorp. 350 motorcyklar som blänkte ikapp med solen. Häftigt.
Ikväll har vi ätit pizza. Hela familjen är samlad. Får njuta av det nu för när Fanny oxå flyttat blir det kanske inte så lätt samla alla på en och samma gång.
Ha en mysig söndagkväll!

Tosselilla...

I år var det Tomelillas tur att ha omsorgs dagen.. Vi turas om med Sjöbo och Ystad.. Korvgrillning och Elvis kören stod på schemat och väder gudarna var på sina allra bästa humör...
vi fick fint besök under korvgrillningen...Mums....Hur kommer det sig att korv med bröd är så himla gott ute!!??Carita har hemliga telefonsamtal!:)


Bla bla........

Jag har absolut inget att skriva om!! Jobbat till halv 3..handlade...fixat middag....fick besök....sen gick jag och Allis ut och power gick...nu ska jag nanna...oj vad intressant..eller!?

Får bli en bild på en kattunge som behöver nytt hem....


Trygg fest.....

Jag kände mig så otroligt trygg igår kväll med våra gäster: alla har svart eller brunt bälte i karate! Per hade en liten tack fest för dem som stöttat och hjälpt honom med träningen. Vid midnatt gav de sig av och i stället för att somna läste jag ut min bok: Gömda av Lisa Marklund. Jag vet att alla redan läst den och att jag är senfärdig. Bra var den iaf! Sträckläste nästan..

Jag var sista dagen i Bollerup igår. På måndag blir det till att vara på Annexet. Det ska nog gå det med men det har varit skönt arr jobba ute.

Ha en underbar kväll!

Bollerup....

Jag måste ju sätta in några bilder på hur bra vi jobbar!!

Före häckklippning:
Och efter:
Måndag...

Denna veckan jobbar jag på Bollerup. Det är härligt att vara ute och jobba och det är kul att träffa alla därute. Jag har ju jobbat där i 3 1/2 år innan jag började plugga.

Kvällen har spenderats hemma hos min mamma och hennes goa pannkakor.. Nu e det dags att nanna..Sov gott!

Fel fel fel...

Rosen är inte Etude..den heter Elmshorn...förvirrad men glad...

En ros...

Etude...en söt liten ros...

Torsdag, fredag, lördag och söndag...

Var vid Tydingesjön, Broby; i torsdags på mc träff..Mycket mysigt ställe med massor av folk.. Jag körde dock bil för jag klarar inte sitta så länge bakom Per. Får så himla ont i ryggen..och klarar inte heller att köra mc själv så långt.. Men dit ville jag.. Vackert var där och vi hade ett underbart väder..
I fredags hade vi kräftskiva för familjen samt våra trevliga sommargrannar som bor i Stockholm till vardags. Gott och trevligt...

Igår var jag och maken hos vänner i Rynge..God mat, trevligt folk och härligt väder..Tänk att man kan sitta ute halva natten..Kom ihåg det när höst stormarna rasar!!!

Idag är det små plock och små slött..
Murray Fields Albertina Parker "Selma"

Min "lilla" Selma har varit inte varit sig själv på några dagar. Jag har varit himla orolig. Nu är hon dock bättre. Hon löper för första gången så det är nog det som är orsaken.

I minst 15 år har jag velat ha en irländsk varghund eller en skotsk hjorthund men har inte fått till rätta tajmingen. Men så förra sommaren kom hon då till oss. Och jag var lycklig och är fortfarande lycklig. Hon är väldigt speciell, det är ju en vinthund med egna ideer och galna upptåg.
Antingen älskar man henne eller hatar henne. Gissa hur jag känner!!!!


Citalopram och jag....

Ringde till psyk mottagningen idag för att mina antidep tabletter är slut.  Jag trodde aldrig i livet att jag skulle få börja med den sortens medicin. Men nu vet jag bättre, det kan hända vem som helst och när som helst! Vet att de kallas lyckopiller, jag har själv använt det ordet, men nu vet jag att det verkligen inte stämmer. Man blir bara mer vanlig! Jag vet inte hur länge jag ska behöva ta dem, läkaren säger att 9-12 månader är vanligt, sen börjar man trappa ner.  Vi får väl se.


Nog om det! Vi har haft vår kille här i helgen. I lördags var vi på folkrace. Det var uppskattat. Igår pysslade vi med hästen och han fick rida en sväng.

När han åkt hem tog jag och Per en tur med motorcyklarna. Vi körde rätt länge och det gick väldigt bra. Det var faktiskt riktigt kul! Idag är jag hemma från jobbet, trött, förkyld och allmänt hängig. Fick ändå köra dit imorse för jag hade nycklar de behövde, men sen kröp jag ner i sängen igen och sov till 12, under värsta åskvädret!!  Ha det bra alla!


Visst är det en redi kar!

http://www.kvp.se/1.1658721  

RSS 2.0